“Jos joku kysyy, olen asunut Turussa koko elämäni.”

Tie kävi Turun yliopiston Asteriski ry:n kautta it-alalle ja muistan miettineeni, että joku päivä haluaisin olla Reaktorilla töissä. Reaktor oli kuitenkin Helsingissä ja minä olin Turussa. Koko juttu jäi silloin vielä haaveeksi.

Kun 10 vuotta myöhemmin sain lopulta lähetettyä hakemuksen ja tarjous unelmaduunista kilahti sähköpostiin, jouduin ensimmäisen kerran googlaamaan VR:n kausilipun hintaa.

Kävi niin, että tein suuren päätöksen valita työpaikan kotikaupungin yli. Kokeilin matkustaa töihin junalla ja sen ohella puolimatkankotia Espoossa. Niin kiva kun olikin tuntea konduktöörit nimeltä, aloin kaivata työmatkapyöräilyä.

Koulutusmatkalla Tallinnassa juttelin liiketoimintatiimin Jussin kanssa halustani palata Turkuun. Seuraavalla viikolla sain viestin, että olitko ihan tosissasi, saisitko sinne porukan kasaan. Sanoin, että haluan yrittää.

Tänä syksynä avasimme siis toimiston Linnankadulle. Tällä hetkellä tilan jakavat Jussi, Johan, Sami, Henri, Sauli ja minä – osa porukasta odotteli meitä jo Turussa, osa teki comebackin kotiseudulle.

Nyt etsimme uusia työkavereita, devaajia, jotka haluavat olla osa toimistomme perustamistarinaa. Jos hommat maan kovimmassa porukassa ja haastavissa kansainvälisissä projekteissa kiinnostaa, piipahda kahville tai laita suoraan viestiä: turun-teemu@reaktor.com.

Rakkaudella,
Teemu