Käytännön Kanban

€900 (+ VAT)

Kevään 2021 luokkahuonekoulutuksissa huomioimme turvavälit, sekä pienennämme ryhmäkokoa niin, että koulutuksiin osallistuminen on turvallista.

 

Käytännön Kanban -koulutuksessa opit tehokkaita työtapoja tiimin tai organisaation tuottavuuden parantamiseen. Kanban on flown optimointiin tarkoitettu menetelmä, joka juontaa juurensa Toyotan kehittämään Toyota Production Systems -malliin. Tällä kurssilla ideologiaa sovelletaan abstraktiin tietotyöhön. Kurssilla opiskellaan myös systeemiajattelun perusteet arvon muodostumisesta ja organisaation oppimisesta.

Kanban-ideologiassa työ tehdään näkyväksi visualisoinnin keinoin, jolloin myös työn valmistumisen tehokkuutta parannetaan optimoimalla arvonmuodostuksen ketjua sekä rajoittamalla rinnakkaista työtä. Kanban-periaatteita voidaan soveltaa kaikilla toimialoilla tuotantolinjalta  tuotekehitykseen.

Kenelle?

Käytännön Kanban -kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat tiimien tai organisaatioiden työn toimivuudesta. Kurssin opeista on hyötyä tiiminvetäjille, projektipäälliköille ja Scrum Mastereille. Myös johtajat ja ohjausryhmät saavat Kanbanin avulla hallittua kokonaisuuksia paremmin.

Sisältö

Kurssilla käsitellään ja harjoitellaan aktiivisesti seuraavia aiheita:

  • työn visualisointi
  • virtaava arvontuotanto
  • käynnissä olevan työn rajoittaminen
  • työn rytmittäminen eli kadenssi
  • palautesilmukat (feedback loops) ja oppiminen
  • jatkuvan kehittämisen kulttuuri.

Tämä koulutus pidetään suomeksi.