Käytännön Kanban vanha

€900 (+ VAT)

Käytännön Kanban

 

Kiire on hitautta

Jos sinulle jää vapaata aikaa töissä, miten tilanne korjataan? Aloittamalla uusi projekti! Työ on tehokasta, kun kaikilla on sopivasti kiire. Vai onko?

Säännöt ja rakenteet vain hidastavat huippuosaajia. Riittää kun heille antaa tavoitteen ja jää odottamaan tuloksia. Hetkinen, pitäisikö tätä vielä miettiä?

Kanban on menetelmä työn kehittämiseen. Se auttaa näkemään kokonaiskuvan selkeästi, keskittymään oikeisiin asioihin ja saattamaan työt valmiiksi. Kanban kutsuu tekijät keskustelemaan työstä säännöllisin väliajoin ja kehittämään toimintaa kokeilujen kautta. Kanbanin avulla teet työyhteisöstäsi oppivan organisaation, joka askel kerrallaan kasvaa tuottavammaksi – ja samalla työ muuttuu mielekkäämmäksi.

Käytännön Kanban -kurssilla opit Kanbanin periaatteet ja sovellat niitä jo koulutuspäivän aikana omaan työhösi. Kurssin jälkeen voit ottaa Kanbanin käyttöön heti.

Kurssilla käsitellään ja harjoitellaan aktiivisesti seuraavia aiheita:

  • työn visualisointi
  • virtaava arvontuotanto
  • käynnissä olevan työn rajoittaminen
  • työn rytmittäminen eli kadenssi
  • palautesilmukat (feedback loops) ja oppiminen
  • jatkuvan kehittämisen kulttuuri.

 

Kenelle kurssi on suunnattu

Käytännön Kanban -kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat tiimien tai organisaatioiden työn toimivuudesta. Kurssin opeista on hyötyä tiiminvetäjille, projektipäälliköille ja Scrum Mastereille. Myös johtajat ja ohjausryhmät saavat Kanbanin avulla hallittua kokonaisuuksia paremmin.

 

Esitietovaatimukset

Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia, mutta kokemus ketterien menetelmien käytöstä tuotekehityksessä (esim. Scrum) auttaa tietojen omaksumisessa.

 

Tämä koulutus pidetään suomeksi.