Advanced Certified ScrumMaster®

€1800 (+ VAT)

Helsinki15 Mar – 16 Mar 2023
Sign up
page1image47648416

Olet sertifioitu ScrumMaster (CSM®) ja olet jo hyödyntänyt oppimaasi Scrum-tiimin kanssa toimiessasi. Scrumin arvot ovat tuttuja, osaat käynnistää Scrum-tiimin ja saada sen hyvään alkuun. Seuraava askel eteenpäin ketteryyden polulla on Advanced Certified ScrumMaster (A-CSM®) -sertifikaatti. 

Ilmoittaudu mukaan A-CSM® -koulutukseen kokeneille  Scrum Mastereille. Kahden päivän koulutuksessa opitaan huipputiimien rakentamisesta,  tehokkaiden käytäntöjen ja työrauhan luomisesta sekä vastoinkäymisten kohtaamisesta yhä monimuotoisemmissa ympäristöissä. 

Koulutuksen aikana opit lisää muun muassa seuraavista aiheista:

 • Miten fasilitoidaan parempaa keskustelua tuoteomistajan, Scrum tiimin, asiakkaiden, sidosryhmien ja johdon välillä
 • Miten kohdataan ja käsitellään muutosvastarintaa, sitoutumisen tai motivaation puutetta sekä avainhenkilöiden sirpaloitunutta työnkuvaa – miten ylipäätään analysoidaan rakentavasti haastavia tilanteita ja saadaan aikaan oivalluksia kohti parempaa
 • Kuinka parannetaan yhteistyötä, “yhteenkuuluvuuden tunnetta” ja täten vastuunottoa, sitoutumista ja autetaan ihmisiä rohkaistumaan uusien työskentelytapojen kokeiluun
 • Miten Scrum ja ketteryys toimii yhtä tiimiä suuremmissa kokoonpanoissa ja miten eri skaalautumisen vaihtoehdot vertautuvat toisiinsa

Kurssin käymisen hyötyjä sinulle:

 • Rakennat oman osaamisesi päälle uutta ja pystyt laittamaan käytäntöön ideoitasi
 • Erottaudut markkinoilla todistettavalla korkeammalla osaamisellasi
 • Olet osa maailmanlaajuista tunnustettua Scrum Alliancen sertifioimien ammattilaisten yhteisöä
 • Tuotat korkeampaa arvoa työnantajallesi, tiimiläisillesi ja työtovereillesi

Vaatimukset:

 • Sinulla on Certified ScrumMaster® (CSM®)-sertifikaatti Scrum Alliancelta.
 • Osallistut viralliseen Scrum Alliancen sertifoimaan kahden päivän Advanced Certified ScrumMaster® (A-CSM®) -koulutukseen, jossa opit uusia tekniikkoja ja taitoja sekä verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa
 • Suoritat annetut ennakkotehtävät, kurssin aikana annetut tehtävät sekä mahdolliset jälkitehtävät hyväksytysti osoittaen edistyneen osaamisesi kurssitovereillesi ja Scrum Alliancen sertifoimalle kouluttajallesi.
 • Hyväksyt A-CSM® lisenssiehdot Scrum Alliancen profiilissasi
 • Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 12kk työkokemusta ScrumMaster-roolissa toimimisesta viimeisen 5 vuoden aikana. Kurssin voit käydä myös ennen tämän kokemuksen kertymistä, mutta sertifikaatin saat voimaan vasta, kun sertifioinnin ehdot ovat täyttyneet.

Muiden Scrum Alliancen sertifikaattien tavoin A-CSM® -sertifikaatti on voimassa 2 vuotta myöntämisestä ja sen voi uusia ylläpitämällä osaamistaan ja kirjaamalla sitä Scrum Alliancen profiiliinsa ansaitsemalla Scrum Education Units® (SEU)-pisteitä. Kouluttajasi antaa tästä lisätietoja.

Reaktor on ketteryyden edelläkävijä Suomessa. Organisaatiossamme on yli 100 ketterää tiimiä ympäri maailman. Reaktorin huippukouluttajat tekevät töitä näiden tiimien sekä asiakasorganisaatioiden kanssa ja tuovat koulutuksiimme kokemuksen ja esimerkit todellisista projekteista. Kävijöiden antamat arvosanat hipovat täyttä kymppiä ja uusin A-CSM® -koulutus vie Reaktorin hyväksi koettua vuorovaikutuksellista oppimiskonseptia yhä pidemmälle. Huippuosallistujat tarvitsevat arvoisensa koulutuksen ja meidän tehtävämme on tarjota sellainen.