Reaktor Tampere

Meidän kanssamme monimutkaisten asioiden ratkaiseminen on yksinkertaista.

Yksinkertaistaminen vaatii uskallusta ja ammattitaitoa. 

Kun jatkuvasti muuttuvan maailman haasteet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä, ulkopuolinen näkemys auttaa. Me Reaktorilla olemme parhaimmillamme tilanteissa, joissa saamme ratkoa jopa mahdottomilta tuntuvia ongelmia. Erotamme monisyisestä kokonaisuudesta olennaisen, rohkenemme karsia ylimääräisen ja luomme tuloksekasta kasvua muita nopeammin.

Teemme digitaalisia tuotteita, palveluita ja strategioita, jotka mullistavat asiakkaidemme liiketoiminnan lisäksi kokonaisia toimialoja. Huippuasiantuntijamme eivät ainoastaan keskity käsillä olevaan projektiin vaan myös kehittävät asiakkaidemme omia kyvykkyyksiä, kulttuuria ja toimintatapoja.

Meille töihin?

Meitä on Tampereella jo lähes 30 huippuosaajaa. Olemme tiivis yhteisö, jolla on pienen yksikön henki mutta ison organisaation edut. Teemme asioita omalla tavallamme, mutta toimimme myös päivittäin yhteistyössä sekä Helsingin-toimistomme kanssa että Reaktorin kansainvälisissä projekteissa.

Arvostamme omatoimisuutta, edelläkävijyyttä ja uteliaisuutta. Itseohjautuvissa tiimeissämme on lupa kokeilla ja olla oma itsensä. Emme tee asioista työntekijöillemmekään turhan monimutkaisia: voit keskittyä työssäsi olennaiseen samalla, kun Reaktor pitää huolta niin ammatillisesta kehittymisestä kuin hyvinvoinnistasi.

Kiinnostuitko?

Jutellaan lisää.