Technology Helsinki

System Administrator, puolustus- ja turvallisuustoimiala

Etsimme ylläpitotiimiimme kahta sysadminia työskentelemään puolustus- ja turvallisuustoimialallamme (defsec) Helsingissä.

Kokeneena sysadminina pääset osaksi kokenutta ylläpitotiimiä työskentelemään modernien teknologioiden parissa lämminhenkisessä työympäristössä. Huolehdit yhdessä asiakas- ja tuotekehitystiimiemme kanssa, että käytössämme on hyvät työvälineet ja paras kehitysinfra. Uskomme vahvasti DevOps-tekemiseen, ja näin ollen työskentelet tärkeässä roolissa osana toimitustiimejämme.

Sysadminina haluat jatkuvasti oppia uutta ja haastaa vakiintuneita käytäntöjä. Pidät kollegoiden auttamisesta ja pyrit löytämään hyviä ratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Vaikeimmatkaan haasteet eivät lannista sinua vaan inspiroivat löytämään ratkaisuja. Voit luottaa siihen, että tässä sinua tukevat alan parhaimmat tekijät.

Reaktorilla kehitymme ja parannamme jatkuvasti työskentelytapojamme. Meillä pääset työskentelemään moniulotteisissa projekteissa osana lämminhenkistä tiimiä, jossa jokainen panostaa yhteiseen onnistumiseen. Defsec-projektit ovat pitkiä, joten tiimikaverit rinnallasi eivät vaihdu jatkuvasti. Voit tutustua toimintaamme tarkemmin defsec-toimialaesittelystämme.

Mitä teet

Luot asiakkaillemme onnistumisen edellytyksiä

Reaktorin sysadminina:

 • Ratkot moniulotteisia haasteita yhdessä muiden sysadminien ja projektitiimien kanssa
 • Kykenet automatisoimaan toistuvat ylläpitotoimenpiteet
 • Valitset yhdessä tiimisi kanssa infrastruktuurissa käytettävät teknologiat ja lähestymistavan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, mutta tulet toimeen myös ympäristöissä, joissa teknologiat on jo kiinnitetty
 • Dokumentoit rakentamasi järjestelmät, käytännöt ja tekniset kyvykkyydet yhtä mielelläsi kuin rakennat niitä.
 • Kannat vastuuta tietoturvasta ja tilojen turvallisuudesta
 • Huolehdit, että asiakas- ja tuotekehitystiimeillä on käytettävissään parhaimmat työkalut ja infrastruktuuri
 • Autat, vaikka se vaatisi muutakin kuin palomuurin konfigurointia tai työasemien asentamista
 • Kommunikoit tiimillesi ja tarpeellisille sidosryhmille, mitä sinulla on työn alla ja mitä tarvitset muilta

Sysadminimme ja projektitiimiläiset jakavat mielellään osaamistaan ja opettelevat innokkaasti uutta. Teemme kaikki käytännön työtä, joten odotamme sinun kykenevän paitsi tuottamaan ideoita, myös toteuttamaan niitä.

Vaikka haemmekin osaajia Defsec -toimialamme projekteihin ja tiimeihin et ole lukittautunut niihin koko uraksesi Reaktorilla. Kiinnostuksen herätessä pääset mukaan myös esimerkiksi ilmailualan, terveyden ja hyvinvoinnin, julkishallinnon, teollisuuden, kaupan tai pelitoimialan projekteihin.

Mitä etsimme

Yhteistyötaitoista ja palveluhenkistä asiantuntijaa

Defsec-ympäristöissä järjestelmät rakennetaan usein infrastruktuurista lähtien itse ilman pilvipalveluiden hyödyntämistä, joten odotamme sysadmineiltamme syvää teknistä osaamista. Tiukkojen tieto- ja tilaturvallisuusvaatimusten värittävän toimintaamme odotamme sinun myös viihtyvän tietoturvaympäristössä.

Roolissa onnistumisen kannalta näemme tärkeänä, että sinulla on:

 • Aiempaa työkokemusta sysadmin-roolissa 
 • Mahdollista kokemusta Linux-palvelemista, -verkoista, -virtuaaliympäristöistä ja ylläpidosta
 • Mahdollista kokemusta Windows-työasemien asennuksesta, hallinnasta ja ylläpidosta
 • Modernien teknologioiden ja käytäntöjen tuntemusta (kuten infra as code, versionhallinta, continuous integration, continuous delivery ja ketterät menetelmät)
 • Automaatioteknologioiden hallintaa, kuten Ansible, Chef, Puppet, Salt tai vastaava
 • Kyky tuottaa toimivaa ja luettavaa järjestelmäautomaatiota Pythonilla, Rubylla, Bashilla tai PowerShellilla
 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
 • Kyky kirjoittaa sujuvasti teknistä dokumentaatiota suomeksi ja englanniksi
 • Halu auttaa myös muita asiakaslupaustensa täyttämisessä
 • Kiinnostusta tai jo aiempaa kokemusta turvaluokittelusta ympäristöstä

Turvatoimialalla vaaditaan lisäksi Suomen kansalaisuus ja turvallisuusselvityksen läpäisy.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä meille CV:si tai linkki LinkedIn profiilisi sekä kerro itsestäsi lyhyesti. Haku tehtävään on avoinna 16.5.2021 saakka. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä hakuajan puitteissa defsec-tiimin Jaakko Arolta, Development and Operations Architect, sähköpostitse osoitteesta jaakko.aro[at]reaktor.com.

Reaktor on luova teknologiakumppani organisaatioille ja yhteiskunnille, jotka katsovat rohkeasti eteenpäin. Reaktorilla työskentelee yli 550 ohjelmoinnin, suunnittelun ja innovaatioiden huippuasiantuntijaa, joiden asiakkaita ovat esimerkiksi Adidas, Kone, Supercell, Varian ja Finnair. Helsingissä vuonna 2000 perustetulla yrityksellä on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, New Yorkissa, Amsterdamissa, Tukholmassa ja Tokiossa, joista käsin se tuottaa alansa johtavia digitaalisia palveluita, tuotteita ja strategioita.

 

Similar Positions

If you got interested in working with us at Reaktor, we recommend you also check our other open positions. We’re constantly looking for talents globally, and even if there are no open positions at the moment, we’ll gladly read and consider open applications.

Careers at Reaktor

We are a strategy, design, and technology partner for forward-thinking companies and societies. Our unmatched execution capability is founded in superior technological skills and strong maker culture. If you want to know more about our way of working and culture, read more in the link below.