Helsinki Technology

Ohjelmistokehittäjä jatkuviin palveluihin

Etsimme DevOps- ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia Helsingin jatkuvien palveluiden tiimiimme. Olet sopiva yhdistelmä full-stack-ohjelmoijaa ja sysadminia. Ydinosaamistasi on järjestelmien automatisointi ja hallinta.

Työssäsi pääset osaksi tiimiä, joka vastaa kehittämiemme palveluiden menestyksekkäästä operoinnista ja hallinnasta, sekä osallistuu mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Ylläpidon piirissä olevat palvelut on kehitetty moderneilla teknologioilla, eikä kellarissa villillä 70-luvulla cobolilla koodattuja. Tiimissä pääset laajasti vaikuttamaan käytettyihin työtapoihin ja kehittämään Reaktorin jatkuvien palveluiden liiketoimintaa.

Me Reaktorilla olemme ylpeitä erityislaatuisesta kulttuuristamme, joka perustuu avoimuuteen, asiantuntijuuteen ja ihmislähtöisyyteen. Organisaatiomatriisien ja tarpeettoman byrokratian sijaan uskomme vapauden ja vastuun tasapainoon. Jatkuvissa palveluissa pyrimme loppuun asti hiottujen SLA-raporttien sijaan toimiviin järjestelmiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin ja loppukäyttäjiin. Meillä on asiantuntijan hyvä olla.

Etsimällämme osaajalla on:

  • Ainakin yhden ohjelmointikielen hallinta; kielellä ei ole merkitystä. Projekteissamme käytetään esimerkiksi Scalaa, JavaScriptia, Rubya ja Clojurea.
  • Ymmärrys selkeän koodin ja suunnitelun vaikutuksesta softan ylläpidettävyyteen
  • Kokemusta pilviympäristöstä kuten AWS, Azure tai Google Cloud, sekä automatisointi- ja hallintatyökaluista kuten Ansible tai Terraform
  • Intoa ja mielenkiintoa kehittää itseäsi sekä halua tehdä asioita aina paremmin
  • Soveltuvaa osaamista tai työkokemusta ohjelmoinnista

Lähetä hakemus osoitteeseen careers@reaktor.com tai täyttämällä alla oleva lomake.

Reaktor lyhyesti

Reaktor kehittää digitaalisia palveluita ja tulevaisuuden liiketoimintaa. Ratkomme asiakkaiden kinkkisimmätkin ongelmat yhdistämällä strategiasuunnittelua, valmennusta, palvleumuotoilua ja ohjelmistokehitystä. Noin 500 huippuasiantuntijaamme työskentelevät itseohjautuvissa tiimeissä Helsingissä, Turussa, Seinäjoella, Amsterdamissa, New Yorkissa, Dubaissa ja Tokiossa sijaitsevissa asiakkuuksissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Nasdaq, HBO, Supercell, Kone, Finnair, Yle ja Air France-KLM.