Technology Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti tuotekehitykseen, puolustus- ja turvallisuustoimiala

Haemme kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä Helsinkiin työskentelemään puolustus- ja turvallisuustoimialan (defsec) haastavien tuotekehityshankkeiden parissa.

Pääset kanssamme kehittämään tuotteita, jotka liittyvät tiedon toimittamiseen oikeille toimijoille oikeaan aikaan sekä kykyyn luoda tilannetietoisuutta päätöksenteon tueksi. Tuotteemme ovat asiakkaille tärkeitä suorituskyvyn tuojia, ja siksi rakennamme niitä rakkaudella ja parhaaksi kokemillamme käytännöillä. Huippuluokan työtavat ja moderni teknologia yhdistettynä alan parhaimpiin tekijöihin varmistavat, että lopputulos on laadukas ja erittäin suorituskykyinen. 

Asiantuntijana haluat oppia uutta ja haastaa vakiintuneita käytäntöjä. Vuosien kokemus arkkitehtina on tuonut sinulle vankan osaamisen ohjelmistoprojekteista, mutta intohimo teknologiaa kohtaan ja halu luoda jotain ennennäkemätöntä ajavat sinua edelleen. Projektien vaikeimmatkaan haasteet eivät ole sinulle ylitsepääsemättömiä, vaan ne pikemminkin inspiroivat sinua etsimään rajojasi.

Tiedostat tuotekehitystyön luonteen: kompleksisuudesta seuraava epävarmuus tiekartoista, teknologiavalinnoista tai aikatauluista ei suista sinua raiteiltasi. Sinulla on tukenasi osaavimmat kollegat, mutta oma roolisi on onnistumisessa merkittävä. Ymmärrät, että tuotekehitysprojektit eivät ole sprinttejä vaan maratoneja, jotka muodostuvat tuotteen elinkaaren eri vaiheista ja tarpeista.

Reaktorilla kehitymme ja parannamme jatkuvasti työskentelytapojamme. Meillä pääset työskentelemään moniulotteisissa projekteissa osana lämminhenkistä tiimiä, jossa jokainen panostaa yhteiseen onnistumiseen. Defsec-projektit ovat pitkiä, joten tiimikaverit rinnallasi eivät vaihdu jatkuvasti. Voit tutustua toimintaamme tarkemmin defsec-toimialaesittelystämme.

Mitä teet

Luot visioista konkreettisia tuotteita

Reaktorin ohjelmistoarkkitehtina puolustus- ja turvallisuustoimialalla:

 • Rakennat ja ylläpidät tuotteiden arkkitehtuuria ja tiekarttoja
 • Ratkot moniulotteisia haasteita yhdessä muiden ohjelmistokehittäjien, suunnittelijoiden ja asiakkaidemme kanssa
 • Osallistut tuotteisiin liittyvien esitysten, esitteiden ja muiden materiaalien tuottamiseen yhdessä kollegoiden kanssa
 • Osallistut myynnin tukemiseen teknisenä asiantuntijana
 • Valitset yhdessä tiimisi kanssa käytettävät teknologiat ja lähestymistavat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi
 • Tuotat, kommentoit ja arvioit koodia sekä kehität jatkuvasti tiimisi työskentelytapoja
 • Kannat vastuuta projektin menestymisestä ja autat tiimiäsi viemään tekemisen seuraavalle tasolle, mitä ikinä se vaatiikin

Teemme kaikki käytännön työtä, joten odotamme sinun kykenevän paitsi tuottamaan ideoita, myös toteuttamaan niitä.

Vaikka haemmekin osaajia Defsec -toimialamme projekteihin ja tiimeihin et ole lukittautunut niihin koko uraksesi Reaktorilla. Kiinnostuksen herätessä pääset mukaan myös esimerkiksi ilmailualan, terveyden ja hyvinvoinnin, julkishallinnon, teollisuuden, kaupan tai pelitoimialan projekteihin.

Mitä etsimme

Organisoiva teknologiaosaaja, joka tuo hyvää ympärilleen

Tehtävänkuvaa voidaan sovittaa osaamisesi perusteella. Mikäli sinulla on laajaa osaamista esimerkiksi tuoteportfolion hallinnasta, niin haluamme kuulla sinusta!

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:

 • Vankkaa kokemusta tuotekehityksestä
 • Modernien ohjelmistoarkkitehtuurien hallintaa ja kykyä kommunikoida niistä ymmärrettävästi
 • Aiempaa kokemusta sekä frontend- että backend-teknologioista
 • Kykyä myös itse kirjoittaa koodia (esim. JavaScript, Clojure, Typescript, Kotlin, C#, Java, Go).
 • Hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja (suomi, englanti)
 • Halua työskennellä tiimissä ja tehdä lähityötä yhdessä kollegoidesi kanssa viihtyisissä tiloissa Helsingin keskustassa

Huomaathan, että turvatoimialalla vaaditaan lisäksi Suomen kansalaisuus ja turvallisuusselvityksen läpäisy.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä meille CV:si tai linkki LinkedIn profiilisi sekä kerro itsestäsi lyhyesti. Haku tehtävään on avoinna 16.5.2021 saakka. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä hakuajan puitteissa sähköpostitse careers[at]reaktor.com osoitteesta, josta rekrytointitiimimme ohjaa kysymykset defsec-tiimin asiantuntijoille.

 

Reaktor on luova teknologiakumppani organisaatioille ja yhteiskunnille, jotka katsovat rohkeasti eteenpäin. Reaktorilla työskentelee yli 550 ohjelmoinnin, suunnittelun ja innovaatioiden huippuasiantuntijaa, joiden asiakkaita ovat esimerkiksi Adidas, Kone, Supercell, Varian ja Finnair. Helsingissä vuonna 2000 perustetulla yrityksellä on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, New Yorkissa, Amsterdamissa, Tukholmassa ja Tokiossa, joista käsin se tuottaa alansa johtavia digitaalisia palveluita, tuotteita ja strategioita.

 

Similar Positions

If you got interested in working with us at Reaktor, we recommend you also check our other open positions. We’re constantly looking for talents globally, and even if there are no open positions at the moment, we’ll gladly read and consider open applications.

Careers at Reaktor

We are a strategy, design, and technology partner for forward-thinking companies and societies. Our unmatched execution capability is founded in superior technological skills and strong maker culture. If you want to know more about our way of working and culture, read more in the link below.