Design Helsinki

Kokenut suunnittelija rakentamaan tulevaisuutta kanssamme

Tulevaisuuden rakentajille on töitä myös murroksen keskellä. Reaktorilla työskentelemme laajasti eri toimialoilla asiakkaidemme ja yhteiskuntamme kriittisten hankkeiden parissa, ja näiden hankkeiden jatkuvuus on keskeistä juuri nyt. Siksi haemme lisää kokeneita suunnittelijoita Helsinkiin luomaan kanssamme tulevaisuuden digitaalisia palveluita.

Jo 20 vuoden ajan olemme rakentaneet Reaktoria sopeutumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja turvaamaan henkilöstömme hyvinvointia vaikeinakin aikoina. Asiakkainamme on eri toimialojen horjumattomia edelläkävijäyrityksiä ja julkishallinnon toimijoita, joiden strategisena kumppanina työskentelemme. Päivittäisessä työssäsi saatat olla rakentamassa Keskon palkittua ruoan verkkokauppaa, terveydenhoitoalaa mullistavaa Mehiläisen Digiklinikkaa, YLE:n kansallisen viestinnän ja median palveluita tai työskentelemässä kansallista turvallisuutta kehittävien hankkeiden parissa.

Laadukkaan asiakastyömme perustana ovat huippuasiantuntijamme, joiden hyvinvoinnin ja onnistumisen edellytysten takaaminen on meille kaikki kaikessa. Varmistamme työssäjaksamistasi ja viihtymistäsi muun muassa sisäisten koulutusten ja tapahtumien, kehittymiskeskustelujen, harrastekerhojen sekä muiden kattavien työsuhde-etujen avulla. Suurin valttimme työnantajana on kuitenkin reaktorilaisten muodostama lämminhenkinen yhteisö, jossa huippuasiantuntijamme tukevat toisiaan niin kollegoina kuin ihmisinäkin. Ajoittain mekin kohtaamme tilanteita, joissa hetkellisesti yksityiselämämme vaatii suuremman huomiomme tai haastava projekti vie tavallista enemmän voimia, ja juuri näinä hetkinä yhteisömme arvo korostuu. Tulevaisuutta ei kenenkään tarvitse rakentaa yksin. 

Mitä teet

Visioit ja rakennat yhteiskuntaamme kehittäviä digitaalisia tuotteita

Suunnittelijana autonomisessa asiakastiimissämme:

 • Työskentelet osana moniosaajatiimiä tavalla, joka on sinun ja tiimisi mielestä tilanteeseen sopivin
 • Osaat kerätä tietoa ja kartuttaa ymmärrystä, jotta voit tehdä perusteltuja suunittelupäätöksiä
 • Teet käyttäjähaastatteluja ja hyödynnät tosielämän tilanteita suunnittelutyösi tukena
 • Käytät simulointiin pohjautuvia menetelmiä sujuvien käyttäjäpolkujen ja käyttöliittymien suunnittelussa
 • Esittelet tehtyjä ratkaisuja sujuvasti eri sidosryhmille
 • Validoit suunnittelmiasi aktiivisesti projektin eri vaiheissa. Testaat alkuvaiheen malleja ja prototyyppejä ja myöhemmin seuraat tarkasti julkaistun tuotteen käyttöä
 • Kehität jatkuvasti valittua ratkaisua iteroiden ja käyttäjäpalautteen avulla
 • Hyödynnät tilannetajuasi ja hahmotat nopeasti, missä suunnittelupanostasi eniten kaivataan 
 • Saat hyvät eväät tasapainoiseen arkeen: ehdit työpäiväsi jälkeen esimerkiksi hakemaan lapsesi päivähoidosta tai ajoissa lempiharrastuksesi pariin

Mitä etsimme

Kokenutta digitaalisten tuotteiden suunnittelijaa, joka saa asioita tapahtumaan 

Reaktorilla kokeneet suunnittelijat ovat tiimipelaajia, jotka pyrkivät optimoimaan kokonaisuutta osien sijaan. Heidän taustansa vaihtelee niin palvelumuotoilusta  käyttäjäkokemusten ja käyttöliittymien suunnitteluun kuin visuaaliseen suunnittelusta sisältöstrategioiden luomiseenkin. Valintakriteerimme eivät ole kiveen hakattuja, mutta monia kokeneimpia suunnittelijoitamme yhdistää:

 • Vahva ymmärrys moderneista teknologioista ja design-suuntauksista
 • Kokemus asiakasymmärryksen rakentamisesta
 • Vähintään yksi vahva suunnittelun osaamisalue (UX/UI-suunnittelu, visuaalinen suunnittelu, sisältösuunnittelu, strategiasuunnittelu)
 • Kyky kommunikoida ja perustella suunnittelupäätöksiään sujuvasti
 • Taito luoda luottamusta olemalla aidosti kiinnostunut asiakkaan tilanteesta
 • Kokemus digitaalisten tuotteiden kehitystiimissä työskentelystä alun visioista tuotteen julkaisuun asti
 • Kyky valita kulloinkin käytettävät design-työkalut kontekstin mukaan, oli kyseessä sitten kynä ja paperi, Figma tai jokin muu
 • Palo kehittää omia taitojaan ja laajentaa näkemystään suunnittelutyöstä sekä aito innostus hyvästä designista ja onnistuneesta tiimityöskentelystä 

Suunnittelijoiltamme odotamme suomen ja englannin sujuvaa puhe- ja kirjoitustaitoa.  

Kiinnostuitko? Lähetä meille portfoliosi sekä hakemuksesi ja CV:si joko suomeksi tai englanniksi alla olevan lomakkeen kautta.

Reaktor lyhyesti

Reaktor on strategia-, design- ja teknologiayritys, joka yhdistää liiketoimintakonsultoinnin ja luovan alan palvelut väkevään teknologiseen osaamiseen. Vuonna 2000 perustettu Reaktor työllistää yhteensä noin 550 digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Amsterdamissa, New Yorkissa, Tukholmassa, Dubaissa ja Tokiossa.