Helsinki Technology

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Reaktor on kansainvälinen strategia-, design- ja teknologiatalo, joka kehittää asiakkaillensa parempia digitaalisia palveluja ja liiketoimintaa. Meitä on 500 kokenutta ammattilaista ympäri maailmaa. Etsimme kokeneita ohjelmistokehittäjiä työskentelemään osana asiakastiimejämme.

Meidän työmme on auttaa asiakkaitamme menestymään jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Työmme on tärkeää, sillä löytämällä parhaat ratkaisut monimutkaisimpiin ongelmiin voimme osaltamme vaikuttaa siihen minkälaisen suunnan muutos ottaa. Uusien asioiden oppiminen, ymmärryksen kasvattaminen, vanhojen käytäntöjen kyseenalaistaminen ja parhaiden työtovereiden löytäminen ovat onnistumisemme ehdottomia edellytyksiä.

Reaktorilla asiantuntijat valitsevat aina itse käyttämänsä teknologiat ja menetelmät. Haluamme auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä paitsi palveluiden laadussa, niin myös teknisessä arkkitehtuurissa ja toteutuksessa. Tiimimme hyödyntävät usein pilvipalveluja ja moderneja teknologioita, kuten Clojure, Scala, Swift, Kotlin tai moderni JavaScript – tai esimerkiksi SQL- ja NoSQL-tietokantoja. Kollegasi ovat keskimäärin olleet yli 6,5 vuotta alalla, mutta älä turhaan anna sen estää itseäsi mikäli olet vasta urasi alussa.

Arvostamme seuraavia asioita:

  • Intoa ja mielenkiintoa kehittää itseäsi sekä halua tehdä asioita aina paremmin
  • Kokemusta digitaalisten palvelujen ja ohjelmistojen toteuttamisesta
  • Soveltuvaa osaamista tai työkokemusta ohjelmoinnista

500 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Seinäjoella, Amsterdamissa, Tokiossa ja New Yorkissa odottaa tapaamistasi. Laita siis meille viestiä allaolevan lomakkeen kautta tai vapaamuotoisesti osoitteeseen careers@reaktor.com. Kerro meille omin sanoin osaamisestasi ja linkkaa portfolioosi (esim. GitHub, Bitbucket tai Gitlab).