Turku Technology

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Reaktor on Suomessa perustettu kansainvälinen strategia-, design- ja teknologiatalo, jonka erityisalaa on parempi digitaalinen liiketoiminta. Aloitimme toimintamme pääkaupunkiseudulla 16 vuotta sitten, ja nyt etsimme kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia Turussa toimivaan tiimiimme.

Asiakkainamme on suuria kotimaisia ja kansainvälisiä kuluttajabrändejä. Suomalainen osaaminen on ensiluokkainen vientituote, joten olemme alusta alkaen halunneet näyttää myös ulkomailla, mihin pystymme. Viime vuosina olemmekin kansainvälistyneet kovaa tahtia: Tokion toimisto perustettiin vuonna 2013, New Yorkin toimisto vuonna 2014 ja Amsterdamin toimisto vuonna 2017.

Turun tiimimme on vielä pieni, mutta nopeasti kasvava porukka. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimistojemme kanssa. Kollegasi ja tiimitoverisi ovat ohjelmistoalan ammattilaisia ja mikäli matkustaminen kiinnostaa, on työskentely Reaktorilla loistava vaihtoehto kansainvälisistä projekteista haaveilevalle.

Mitä odotamme sinulta:

  • Rautaista osaamista niistä teknologioista, joita pidät hyvinä ja hyödyllisinä. Tiimimme saavat vapaasti valita käytettävät teknologiat, ja esimerkiksi funktionaalinen ohjelmointi, Node.js, Typescript, Clojure, React, Swift, Kotlin, ReactiveX, Redux, SQL sekä NoSQL ovat juuri nyt pinnalla.
  • Rakkautta ketterää, järkevää tekemistä (sekä vaikeiden ongelmien ratkaisemista) kohtaan.
  • Aitoa halua kehittyä ja kasvaa työssäsi. Ei hätää – me kyllä autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kerro meille tarinasi ja linkkaa mahdollisiin projekteihisi GitHubissa, GitLabissa tai Bitbucketissa. Täytä allaoleva lomake tai lähetä vapaamuotoinen viesti osoitteeseen careers@reaktor.com.

Odotamme hakemustasi!