Technology Tampere

Kokenut ohjelmistokehittäjä Tampereelle

Don’t understand a word? You can read the same job description in english here.

 

Haemme kokenutta ohjelmistokehittäjää Tampereelle luomaan kanssamme maailmanluokan digitaalisia palveluita ja rakentamaan Reaktor Tampereen tarinan alkutaivalta. Työskentelet osana moniosaajatiimiämme ratkoen sekä paikallisten että kansainvälisten asiakkaidemme liiketoiminnan kriittisiä haasteita. Se, miten ja millä teknologioilla työskentelette on sinun ja tiimisi päätettävissä.

Haluat jatkuvasti oppia uutta ja haastaa totuttuja käytäntöjä. Vuosien kokemus ohjelmistokehittäjänä on tuonut sinulle laajaa osaamista ohjelmistotuotannon projekteista, mutta intohimo teknologiaa kohtaan, sen vahva tuntemus sekä halu luoda jotain ennennäkemätöntä ajavat sinua edelleen kohti uusia ratkaisuja. Asiakkaan vaikeinkaan haaste ei tunnu sinusta ylitsepääsemättömältä vaan ennemminkin houkuttelevalta kutsulta haastaa omaa ajattelua.  

Reaktorilla haluamme jatkuvasti kehittyä ja parantaa työskentelytapojamme. Meillä pääset työskentelemään konsulttina moniulotteisissa projekteissa osana lämminhenkistä tiimiä, jonka jokainen jäsen työskentelee yhteisen onnistumisen eteen.

Mitä teet

Olet luomassa visioista konkreettisia digitaalisia tuotteita

Työskennellessäsi osana autonomista asiakastiimiämme:

 • Teet töitä ohjelmistokehittäjistä ja suunnittelijoista koostuvassa tiimissä yhdessä asiakkaan kanssa ratkoen moniulotteisia haasteita
 • Valitset yhdessä tiimisi kanssa projektissa käytettävät teknologiat ja lähestymistavan parhaan mahdollisen lopputuloksen toteuttamiseksi
 • Tuotat, kommentoit ja arvioit koodia sekä kehität jatkuvasti tiimisi työskentelytapoja
 • Kannat vastuuta tiimin ja projektin menestymisestä  ja olet valmis auttamaan tiimiäsi viemään tekemisen seuraavalle tasolle, vaikka se vaatisi muutakin kuin koodin kirjoittamista

Kokeneet ohjelmistokehittäjämme jakavat mielellään tietoaan muille, mutta oppivat myös innokkaasti muilta. Teemme kaikki käytännön työtä ja odotamme sinun kykenevän ideoiden tuottamisen lisäksi myös toteuttamaan ne.  

Mitä etsimme

Tiimipelaajaa, joka haluaa pysyä alan huipulla

Olet hands-on ohjelmistokehittäjä, jolla on syvää osaamista useista moderneista teknologioista. Sinulla on:

 • Sopivan määrän työkokemusta ohjelmistokehittäjän roolissa (5+ vuotta suositeltu, mutta ei välttämätön)
 • Kokemusta sekä frontend- että backend-teknologioista
 • Näyttöä siitä, että käyttäjät ajavat päivittäin kirjoittamaasi koodia
 • Kyky oppia uusia teknologioita ja metodeita
 • Kokemusta moderneilla teknologioilla (esim. JavaScript, Scala, Clojure, Typescript, Kotlin, C#) työskentelystä
 • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot joko suomen ja/tai englannin kielellä
 • Tarvittavat työskentelyluvat Suomessa työskentelyyn
 • Erinomaiset tiimityötaidot

Reaktor lyhyesti

Reaktor on teknologia-, design- ja strategiayritys, joka toimii kumppanina tulevaisuuteen katsoville yrityksille ja organisaatioille. Luomme asiakkaillemme huomisen tuotteita ja palveluita sekä autamme heitä toimimaan muuttuvassa ja monimutkaistuvassa maailmassa. Reaktor työllistää yhteensä 530 huippuosaajaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Amsterdamissa, New Yorkissa, Dubaissa ja Tokiossa.

Similar Positions

If you got interested in working with us at Reaktor, we recommend you also check our other open positions. We’re constantly looking for talents globally, and even if there are no open positions at the moment, we’ll gladly read and consider open applications.

Careers at Reaktor

We are a strategy, design, and technology partner for forward-thinking companies and societies. Our unmatched execution capability is founded in superior technological skills and strong maker culture. If you want to know more about our way of working and culture, read more in the link below.