Helsinki Technology

Kokenut ohjelmistokehittäjä, korkean turvallisuuden toimiala

Haemme kokenutta ohjelmistokehittäjää Helsinkiin työskentelemään korkean turvallisuuden toimialan projekteihimme.

Osa Reaktorin asiakasprojekteista on niin kutsuttuja korkean turvallisuuden hankkeita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä ja teknisesti haastavia. Turvaprojekteissa järjestelmät rakennetaan usein infrastruktuurista lähtien itse pilvipalveluiden hyödyntämisen sijaan, mikä vaatii tiimiltä syvää teknistä osaamista. Se, miten ja millä teknologioilla työskennellään on projektitiimin itsensä päätettävissä. 

Asiantuntijana haluat jatkuvasti oppia uutta ja haastaa totuttuja käytäntöjä. Vuosien kokemus ohjelmistokehittäjänä on tuonut sinulle vankan osaamisen ohjelmistotuotannon projekteista, mutta intohimo teknologiaa kohtaan, sen vahva tuntemus sekä halu luoda jotain ennennäkemätöntä ajavat sinua edelleen kohti uusia ratkaisuja. Asiakkaan vaikeimmatkaan haasteet eivät tunnu sinusta ylitsepääsemättömiltä, vaan ne ennemmin inspiroivat sinua etsimään oman ajattelun rajoja.

Reaktorilla haluamme jatkuvasti kehittyä ja parantaa työskentelytapojamme. Meillä pääset työskentelemään konsulttina moniulotteisissa projekteissa osana lämminhenkistä tiimiä, jonka jokainen jäsen työskentelee yhteisen onnistumisen eteen.

Mitä teet:

Luot visioista konkreettisia digitaalisia tuotteita

Työskennellessäsi osana autonomista asiakastiimiämme:

 • Ratkot moniulotteisia haasteita yhteistyössä muiden ohjelmistokehittäjien, suunnittelijoiden ja asiakkaan kanssa
 • Valitset yhdessä tiimisi kanssa projektissa käytettävät teknologiat ja lähestymistavan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi
 • Tuotat, kommentoit ja arvioit koodia sekä kehität jatkuvasti tiimisi työskentelytapoja
 • Kannat vastuuta projektin menestymisestä ja autat tiimiäsi viemään tekemisen seuraavalle tasolle, vaikka se vaatisi muutakin kuin koodin kirjoittamista

Kokeneet ohjelmistokehittäjämme jakavat mielellään tietoaan, mutta myös opettelevat innokkaasti uutta. Teemme kaikki käytännön työtä, joten odotamme sinun kykenevän paitsi tuottamaan ideoita, myös toteuttamaan niitä.

Mitä etsimme:

Tiimipelaajaa, joka haluaa pysyä alan huipulla

Olet käytännönläheinen ohjelmistokehittäjä, jolla on syvää osaamista useista moderneista teknologioista. Sinulla on:

 • Vähintään viisi vuotta työkokemusta ohjelmistokehittäjän roolissa
 • Kokemusta sekä frontend- että backend-teknologioista
 • Näyttöä siitä, että käyttäjät ajavat päivittäin kirjoittamaasi koodia
 • Kyky ja halu oppia uusia teknologioita ja metodeita
 • Kokemusta moderneilla teknologioilla työskentelystä (esim. JavaScript, Scala, Clojure, Typescript, Kotlin, C#)

Turvatoimialalla työskentelyyn vaaditaan lisäksi:

 • Suomen kansalaisuus
 • Turvallisuusselvityksen läpäisy

 

Reaktor lyhyesti

Reaktor on teknologia-, design- ja strategiayritys, joka yhdistää liiketoimintakonsultoinnin ja luovan alan palvelut väkevään teknologiseen huippuosaamiseen. Reaktor työllistää yhteensä 530 huippuosaajaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Amsterdamissa, New Yorkissa, Dubaissa ja Tokiossa.