Technology Seinäjoki

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Etsimme ohjelmistokehittäjiä ja DevOps-ammattilaisia Reaktorin Seinäjoen toimipisteelle. Olet sopiva yhdistelmä full-stack-ohjelmoijaa ja sysadminia. Ydinosaamistasi on järjestelmien automatisointi ja hallinta.

Työssäsi pääset osaksi kokenutta tiimiämme, joka vastaa kehittämiemme palveluiden menestyksekkäästä operoinnista ja hallinnasta, sekä osallistuu mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.

Me Reaktorilla olemme ylpeitä erityislaatuisesta kulttuuristamme, joka perustuu avoimuuteen, asiantuntijuuteen ja ihmislähtöisyyteen. Organisaatiomatriisien ja tarpeettoman byrokratian sijaan uskomme vapauden ja vastuun tasapainoon. Meillä on asiantuntijan hyvä olla.

Etsimällämme osaajalla on:

  • Ainakin yhden ohjelmointikielen hallinta; kielellä ei ole merkitystä. Projekteissamme käytetään esimerkiksi Scalaa, JavaScriptia, Rubya ja Clojurea.
  • Ymmärrys selkeän koodin ja suunnitelun vaikutuksesta softan ylläpidettävyyteen
  • Kokemusta pilviympäristöstä, kuten AWS, Azure tai Google Cloud sekä automatisointi- ja hallintatyökaluista, kuten Ansible tai Terraform
  • Intoa ja mielenkiintoa kehittää itseäsi sekä halua tehdä asioita aina paremmin
  • Soveltuvaa osaamista tai työkokemusta ohjelmoinnista

Lähetä hakemus täyttämällä alla oleva lomake.

Reaktor lyhyesti

Reaktor kehittää digitaalisia palveluita ja tulevaisuuden liiketoimintaa. Ratkomme asiakkaiden kinkkisimmätkin ongelmat yhdistämällä strategiasuunnittelua, valmennusta, palvleumuotoilua ja ohjelmistokehitystä. Noin 500 huippuasiantuntijaamme työskentelevät itseohjautuvissa tiimeissä Helsingissä, Turussa, Amsterdamissa, New Yorkissa, Dubaissa ja Tokiossa sijaitsevissa asiakkuuksissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Nasdaq, HBO, Supercell, Kone, Finnair, Yle ja Air France-KLM.

 

P.S. Kuuntele uusi podcastimme, Fork Pull Merge Push.
Ajatuksia, inspiraatiota, ja tajunnanräjäyttäviä teknisiä keskusteluja. Uusi jakso joka toinen viikko!

Similar Positions

If you got interested in working with us at Reaktor, we recommend you also check our other open positions. We’re constantly looking for talents globally, and even if there are no open positions at the moment, we’ll gladly read and consider open applications.

Careers at Reaktor

We are a strategy, design, and technology partner for forward-thinking companies and societies. Our unmatched execution capability is founded in superior technological skills and strong maker culture. If you want to know more about our way of working and culture, read more in the link below.