Coaching Helsinki

Ketteryysvalmentaja

 

Kokenut valmentajayhteisömme etsii uusia ketteryysvalmentajia Helsinkiin ja Tampereelle. Reaktorin ketteryysvalmentajana autat asiakkaitamme kehittämään toimintatapojaan ja organisaatiotaan. 

Reaktor tunnetaan yhtenä Suomen ensimmäisistä ketterien menetelmien soveltajista. Lähes kahden vuosikymmenen aikana olemme työskennelleet noin 2000:ssa ketteriä menetelmiä hyödyntävässä projektissa ja kouluttaneet yli 10 000 Scrum-ammattilaista Suomessa. 

Olemme Reaktorilla ylpeitä erityislaatuisesta kulttuuristamme, joka perustuu ihmisläheisyyteen, avoimuuteen ja asiantuntijuuteen. Organisaatiomatriisien ja tarpeettoman byrokratian sijaan meillä on autonomisia huipputiimejä.

Mitä tarjoamme

Valmentajamme työskentelevät erilaisissa kokoonpanoissa asiakasprojekteiden tarpeiden mukaan. Omaan työnkuvaan voi vaikuttaa, ja tekemisessä korostuu yhdessä oppiminen. Reaktorilla sovelletaan moderneja johtamisen periaatteita ja sinulla on mahdollisuus kehittää niitä vielä eteenpäin. 

Tehtäviä, joita valmentajiemme työhön kuuluu:

  • Organisaatioiden, tiimien ja yksilöiden valmentaminen (agile coaching)
  • Koulutustilaisuuksien suunnittelu ja pitäminen
  • Muutoshankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • Tilaisuuksien fasilitointi
  • Myynnin tukena toimiminen

Valmentajayhteisömme tuntee ketterät menetelmät läpikotaisin teknisine käytäntöineen (esim. Scrum, Kanban, DevOps) ja hyödyntää eri menetelmiä tarpeen mukaan. Autamme asiakkaitamme kehittämään johtamiskäytäntöjään ja konsultoimme heitä organisaatiorakenteen muutoksissa. Erityisalueemme on systeemiajattelun soveltaminen isoihin kompleksisiin muutoshankkeisiin. Ympärillesi saat siis kokeneen valmentajajoukon, jonka tavoitteena on auttaa myös sinua kehittymään ammattilaisena ja valmentajana. 

Mitä toivomme sinulta

Näkemyksemme on, että muutosta ei voida jalkauttaa antamalla ylimmästä johdosta käsky noudattaa uutta prosessia, vaan siihen liittyy aina paljon tunteita. Siksi edellytämme valmentajilta ihmislähtöisen valmentamisen taitoja, joita ovat esimerkiksi aktiivinen kuuntelu, tunteiden hyväksyminen, tarpeiden huomiointi sekä sosiaalisten tilanteiden lukutaito. Odotamme sinulta myös:

  • Kokemusta teknologiatiimien kanssa toimimisesta. Huipputason teknologinen konsultointi on Reaktorin ydinliiketoimintaa, minkä vuoksi aiempi kokemus teknologiatiimien kanssa työskentelystä on välttämätöntä.
  • Sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi. Valmentajamme työskentelevät sekä paikallisten että kansainvälisten asiakkaidemme kanssa, joten työskentelykieli voi olla kumpi vain.
  • Ymmärrystä siitä, miten toimia osana sosiaalista systeemiä. On tärkeää, että valmentajamme osaavat tukea rakentavaa epäonnistumisten ja konfliktien käsittelyä. Teknologian, prosessien ja menetelmien lisäksi valmentajamme panostavat luottamukseen, toimivaan työyhteisöön, rohkeuteen ja jopa ilon lisäämiseen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Odotamme hakemustasi innolla!

Careers at Reaktor

We are a strategy, design, and technology partner for forward-thinking companies and societies. Our unmatched execution capability is founded in superior technological skills and strong maker culture. If you want to know more about our way of working and culture, read more in the link below.