Helsinki Technology

DevOps-ammattilainen

Reaktor on kansainvälinen digitaalisia palveluja ja tulevaisuuden liiketoimintaa kehittävä yritys. Me uskomme parhaan lopputuloksen syntyvän yhdessä tekemisen ja raja-aitojen poistamisen kautta. Jatkuva kehittyminen on meille tärkeää, ja siksi DevOps on meille luonnollinen toimintamalli. Etsimme nyt osaajia koko ohjelmistokehityksen tuotantoputken matkalle, oli ydinosaamisesi sitten ohjelmoinnissa tai ympäristöjen hallinnassa.

Reaktorilaisuuden ydin on aina ollut yhteistyö eri osaamisalueiden ammattilaisten välillä. 450 kokenutta kollegaasi muodostavat osaamisverkoston, joka kokoaa keskuudestaan sopivimmat tekijät tiimeiksi, jotka yhdessä ratkovat asiakkaidemme – kuten HBO, Stockmann, Supercell, Finnair ja Yle – haasteita. Olemme asiakkaidemme luottopakki, joka kutsutaan apuun silloin kun tarvitaan bisneskriittistä tai korkean vaatimustason osaamista.

Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta tehdä oikeita päätöksiä sekä välineet valitsemasi tien kulkemiseen. Me luotamme sinun ja tiimisi osaamiseen, emmekä siksi pakota teitä käyttämään mitään tiettyä teknologiaa, ohjelmointikieltä tai menetelmää. Haluamme tukea sinun kehittymistäsi ammattilaisena parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen ympäristön saavuttaa potentiaalisi. Jos haaveilet kansainvälisestä urasta, voit päästä myös matkustamaan ulkomaille työn merkeissä.

Mitä odotamme sinulta:

  • Vähintään yhden ohjelmointikielen hallintaa. Kielellä itsellään ei ole merkitystä: Java, Python, Scala, Clojure, Ruby tai vaikka Perl sopivat mainiosti.
  • Ohjelmointitaitojen sijaan ydinosaamisesi voi olla järjestelmien automatisoinnissa ja hallinnassa ja sinulle ovat tuttuja sellaiset asiat, kuten AWS, Ansible, Terraform, Google Cloud tai esimerkiksi OpenStack.
  • Kiinnostusta ja harrastuneisuutta DevOpsin eri osa-alueisiin oman ydinosaamisesi ulkopuolella.
  • Jatkuva integraatio ja käyttöönotto sekä testausautomaatio ovat sinulle tuttuja
  • Tahtoa saada asioita tapahtumaan turhien rituaalien ja byrokratian sijaan.

Kerro meille osaamisestasi ja linkkaa mahdollisiin projekteihisi esimerkiksi GitHubissa, GitLabissa tai Bitbucketissa. Täytä allaoleva lomake tai lähetä vapaamuotoinen viesti osoitteeseen careers@reaktor.com.