Devaaja Amsterdamiin

Helsinki / Technology

Reaktor on strategia-, design- ja teknologiatalo, jonka erityisalaa on parempi digitaalinen liiketoiminta. Etsimme devaajia, jotka ovat valmiita siirtymään uuteen, nopeasti kasvavaan tiimiimme Amsterdamiin.

Reaktor syntyi pääkaupunkiseudulla 16 vuotta sitten. Suomalainen osaaminen on ensiluokkainen vientituote, joten olemme alusta alkaen halunneet näyttää myös ulkomailla, mihin pystymme. Viime vuosina olemmekin kansainvälistyneet kovaa tahtia: Tokion toimisto perustettiin vuonna 2013, New Yorkin toimisto vuonna 2014, ja nyt olemme aloittaneet ensimmäiset projektimme myös Amsterdamin uudella toimistolla.

Asiakkainamme Hollannissa on suuria kansainvälisiä kuluttajabrändejä (kerromme lisää, kun tulet käymään).

Amsterdamissa työskentelyn lisäksi pääset jättämään kädenjälkesi myös siihen, millaiseksi yrityksemme Euroopassa rakentuu. Siis: me autamme sinut alkuun uudessa maassa. Sinä pääset paitsi oppimaan ohjelmistoalasta ulkomailla, myös rakentamaan kanssamme jotain suurempaa.

Mitä odotamme sinulta:

  • rautaista osaamista niistä teknologioista, joita pidät hyvinä ja hyödyllisinä. Esimerkiksi funktionaalinen ohjelmointi, Node.js, Clojure, React, Swift, Kotlin, ReactiveX, Redux, SQL sekä NoSQL (ja oikeastaan kaikki, mikä on just nyt kiinnostavaa) ovat nyt monen reaktorilaisen huulilla.
  • rakkautta ketterää, järkevää tekemistä (sekä vaikeiden ongelmien ratkaisemista) kohtaan.
  • aitoa halua kehittyä ja kasvaa työssäsi. Ei hätää – me kyllä autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jos olet siis haaveillut ulkomailla työskentelystä, tässä saattaa olla elämäsi tilaisuus – käytännössä Amsterdamin porukkamme toimii kuin startup kansainvälisen firman sisällä (win-win, sanoisimmeko). Kerro meille tarinasi ja linkkaa mahdollisiin projekteihisi GitHubissa, GitLabissa tai Bitbucketissa.

Odotamme hakemustasi!

Rakkaudella,

Amsterdamin uudisraivaajat

What we offer
  • Meaningful, high-impact projects in customer-centric digital services
  • Freedom and responsibility over your work
  • Smart, practical colleagues working in small multi-disciplinary teams
  • Competitive salary with good perks
  • Excellent work/life -balance
  • State-of-the-art working equipment you pick yourself. You can use Mac, Windows, Linux or whatever else you desire.
Apply now

Apply now!

Attached:

Thank you!

We'll be in contact as soon as possible.

Close