Data Helsinki

Data Engineer

Dataa on kaikkialla. Tieto eilisistä ostoksistasi asuu kaupan palvelimilla – aivan kuten jostain tietojärjestelmästä varmasti löytyy asuinkaupunkisi keskimääräinen liikennemäärä eri vuorokaudenaikoina. Kaikki tämä tieto voidaan valjastaa parantamaan ihmisten elämänlaatua, mutta useimmiten se päätyy vain möllöttämään tietokannassa tai kovalevyn kulmalla. Ja juuri tässä hyvä Data Engineer voi auttaa.

Me etsimme näitä massiiviseen tietojenkäsittelyyn erikoistuneiden järjestelmien erityisosaajia. Konsulttitiimimme ovat itsenäisiä ja hyvin vapaasti järjestyviä. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa – usein heidän toimistoltaan käsin. Tällaisessa tiimissä Data Engineer tulee työskentelemään yhteistyössä oman alansa huippuasiantuntijoiden, kuten ohjelmistokehittäjien, suunnittelijoiden sekä analyytikkojen kanssa. Kannustamme tiimiläisiä ottamaan rohkeasti vastuuta oman toimenkuvansa ulkopuolelta ja toivomme, että voimme oppia sinulta yhtä paljon kuin sinä voit oppia meiltä.

Päätehtäväsi on toteuttaa tehokkaita datankäsittelykoneistoja ja huolehtia, että ne toimivat luotettavasti ja tehokkaasti. Hadoop, Spark, Kafka ja useat SQL- ja NoSQL-tietokannat ovat esimerkkejä työkaluista, joilla tällaisia monesti toteutetaan, mutta saat itse valita mielestäsi parhaat työkalut eri tilanteisiin. Pilvialustojen, kuten AWS (Redshift, Kinesis, Lambda, EMR jne.) tai Google Cloud (Pubsub, Dataflow, Bigquery) tuntemisesta on paljon hyötyä, samoin kuin automaatio-osaamisesta. Tiimisi odottaa sinun osaavan työskennellä eri ohjelmointikielillä (esim. Python, Javascript, Java tai Scala).

Haluamme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään heidän keräämäänsä dataa asiakaskokemusten parantamiseksi tai uusien palvelujen luomiseksi – tai hitto vie jopa maailman parantamiseksi, jos se suinkin on mahdollista. Jos sinä haluat tehdä samaa, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Hae nyt alla olevalla lomakkeella, tai lähettämällä meille viesti osoitteeseen careers@reaktor.com. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiisi!