Technology

Tervetuloa Reaktorin kesätyöntekijöiden yhteiseen blogiin!

May 24, 2013

Read time 1 min

Moro ja tervetuloa Reaktorin kesätyöntekijöiden yhteiseen blogiin!

Mun nimi on Sami ja sain kunnian kirjoittaa ensimmäisen postauksen. Blogin tarkoituksena on siis välittää kesäduunareiden tunnelmia ja kokemuksia, välillä hyvinkin vapaamuotoisesti. Ei-teknisille lukijoille varoitus: Kirjoitukset saattavat sisältää pieniä määriä nörttitermejä ja -slangia. Myöskin blogin ulkoasu tulee ehostumaan.

Taustastani sen verran, että olen tietojärjestelmätieteen opiskelija Jyväskylän Yliopistosta ja päädyin Reaktorille aivan normaalisti kesätyöhaun kautta. Toivelistassani Reaktor oli ykkönen, mutta hakiessani tänne pidin sen viileästi salassa ja tässä sitä nyt ollaan. 😉 Enempää en viitsi hehkuttaa, joten käy tsekkaamassa Reaktorin sivut!

Meitä kesätyöntekijöitä on tosiaan reilu kymmenen ja suurin osa devaajia, mutta myös yksi käyttöliittymäsuunnittelija ja yksi visual designer. Me kaikki ylläpidämme tätä blogia, joten pääset kuulemaan muistakin lähitulevaisuudessa 🙂

Mitä meidän eka viikko on pitänyt sisällään? Tutustumista Reaktoriin ja työntekijöihin, lounastelua, työläppäreiden asennusta ja koulutuksia Sami Honkosen johdolla. Sami on meidän kesäduunareiden yhteyshenkilö ja mielettömän mukava ja ammattitaitoinen tyyppi (on esim. Suomen ainoita Kanban-kouluttajia!).

Eka viikko alkaa olla lopuillaan ja voinen muidenkin kesäduunareitten puolesta todeta, että fiilikset ovat katossa! Kaikki ovat olleet kiinnostuneita meistä ja olemme saaneet itse päättää, mitä teemme ja mistä aiheista Reaktorin kurkot meitä preppaavat.

Ensi viikolla päästään jo sitten kunnolla hommiin käsiksi, mutta sitä ennen pitää selvitä kesäjuhlista. Toimistolla onkin jo nyt päivällä aistittavissa pientä levottomuutta illan juhlista johtuen. 🙂

Till next time!

-Sami

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.