Reaktor Food Truck tarjoilee gourmet-sämpylöitä

August 9, 2013

Read time 1 min

Reaktor Food Truck on gourmet-sämpylöitä tarjoileva paku, joka lähtee ilahduttamaan Reaktorin ystäviä ympäri pääkaupunkiseutua. Auto kiertää elokuun kaksi viimeistä viikkoa ja se on Sofiankadulla kesän edustaneen Street Gastron pikkuveli.

image
Auton vikaa pysäkkiä saa pian äänestää.

Työskentelen Reaktorilla kesän Junior Visual Designerina. Food Truckin yleisilmeen suunnittelu on viimeisimpiä projektejani. Opiskelen graafista suunnittelua Metropoliassa, jossa opintoni ovat painottuneet enimmäkseen printtimediaan.

Devaajien kanssa samassa tilassa työskentely on ollut minulle uutta, joten yhteiset projektit toisten kesätyöläisten kanssa ovat olleet opettavaisia. Ihan jokainen työvaihe ei vieläkään siirry värimerkitylle post-it-lapulle, mutta osaan jo kaivata järjestystä. Opettelen tekemään asioita yksi kerrallaan. Backlog. WIP. Review. Done. Keväällä Kanban-koulutuksen saaneet kesätyöläiset olivat kärsivällisiä opettaessaan rationalisointia työskentelytapoihini. Välillä on hyvä aloittaa työ suuremmin suunnittelematta, nyt kuitenkin vähemmän kaaoottisesti.

image
Gourmet-sämpylän saa Food Truckista myös vegeversiona.

image
Street Gastron tyypeillä on taustaa nimekkäissä paikoissa: mm. Chez Dominique, Sundmans ja Pure Bistro.

Reaktor Food Truckista pian lisää! Ensi viikosta lähtien on myös mahdollisuus äänestää auton viimeistä pysäkkiä.

Edit: Reaktor Food Truck -sivusto nyt ulkona.

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.