Technology

Oman alan kesätöiden ensi askeleet

July 30, 2013

Read time 1 min

On lämmin kesäpäivä. Yläkerrassa odotellaan iloisin tunnelmin kesätyöläisten retron alkamista. Allekirjoittanut ei malta olla paikoillaan – tämä ilta tulee olemaan mehukas! Tiedossa on retron jälkeen kesätyöläisten piknik ja seuraan tulee liittymään muitakin reaktoriaaneja. Mikä olisikaan tämän parempi tapa viettää keskiviikkoiltaa!

Hei, olen Vesa ja nyt on minun vuoroni pullauttaa blogiin tavaraa. Kuten minua aikaisemmin postanneet Tuija ja Juho, myös minä olen Infolta. Reaktor on ollut minulle ensimmäinen oman alan kesätyöpaikka. Pohdiskelin ja jännitin ennen aloittamistani, olisiko minusta hyötyä ja sopisinko joukkoon.

Jo ensimmäisellä viikolla totesin pelkoni olevan vailla pohjaa. Aivan sama, keneen täällä olen törmännyt – kukaan ei kieltäydy keskustelusta, jokaisella ihmisellä on mielenkiintoisia ajatuksia kerrottavanaan ja jokainen on erittäin hyvää seuraa. Aivan kuin olisi vain kavereiden kesken koodailemassa softaa! Välillä sitä unohtaa että tämä tosiaan on työtä!

Heinäkuun puolivälissä pidimme kesätyöläisten kesken koulutuksia toisillemme. Olin vain innoissani – jännitys oli poissa, olinhan tuttujen kesätyöläisten seurassa. Opin muilta paljon: Miten SASS toimii, miten muilla tiimeillä projektit etenevät sekä miten Reaktorilla käyttöliittymiä suunnitellaan. Itse olin selittämässä webasivujen kehittämisen jännyydestä. Siitä, miten CSS ei aina tahdo taipua haluttuun muotoon ja mitä kaikkia pieniä ja ei-niin-pieniä asioita tulee helposti yllättäen eteen.

Yhtä kaikki, en millään malttaisi vielä vähään aikaan lopettaa. Olen ollut todella tyytyväinen saadessani tutustua Reaktorin maailmaan ja päästä mukaan näin mahtavaan seuraan 🙂

-Vesa

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.