Technology

Oikeat työt alkaa

May 30, 2013

Read time 1 min

Moikka!

Tässä tulee blogin toinen postaus, jossa käydään läpi sitä, mitä on ehtinyt tapahtua ensimmäisen työviikon ja Samin ensimmäisen kirjoituksen jälkeen. Suuri osa meistä aloitti tällä viikolla työt asiakasprojekteissa, ja yritän osaltani kuvailla, millaisia fiiliksiä tähän muutokseen on liittynyt.

Ensin on kuitenkin paikallaan esittäytyä. Nimi on Hannu, ja opiskelen tällä hetkellä Aalto-yliopistossa käytettävyyttä ja mielenkiintoista tekniikkaa, kesän ajan toimin devaajana. Päädyin Reaktorille oikeastaan hieman sattumalta, sillä en ollut varsinaisesti hakemassa uusia kesätöitä. Työmahikset Reaktorilla kuitenkin kiinnostivat.

Omissa toiveissa oli päästä tekemään hommia asiakkaalle, vaikka alkuun ajatus asiakkaalla työskentelemisestä tuntuikin jännältä. Aikaisemmin en ole vastaavassa asemassa toiminut, joten asiakkaan luona työskenteleminen oli itselleni täysin uusi asia.

Ennen asiakkaille lähtöä vietimme aamupäivän Reaktorin toimistolla ja kävimme yhdessä mentorimme Samin kanssa läpi meidän kesätyöntekijöiden henkilökohtaisia tavoitteita kesälle.

imageJoskus auttaa, kun ongelman voi selittää jollekulle toiselle

Ensimmäiset päivät asiakkaan luona ovat olleet, kuten ehkä arvata saattaa, täynnä uutta asiaa: teknologiaa, työtapojen opettelua ja tutustumista uusiin ihmisiin. Merkittävässä osassa ovat olleet Reaktorin omat ammattilaiset, joiden apu on alkuvaiheessa ollut korvaamatonta. Hehän tietävät myös parhaat lounaspaikat! 😉

Vaikka tekemistä tuntuu tässä vaiheessa olevan paljon, hommat ovat lähteneet käyntiin mukavissa tunnelmissa. On mahtavaa fiilistellä, mitä kaikkea sitä osaakaan loppukesästä.

Ensi kertaan!

– Hannu

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.