Business

Maailman legendaarisin Growth Hacker Arnold Schwarzenegger saapuu Suomeen torstaina

October 8, 2014

Read time 1 min

Maailman legendaarisin Growth Hacker Arnold Schwarzenegger saapuu Suomeen torstaina. Hän puhuu Nordic Business Forum -tapahtumassa Messukeskuksessa.

Arnold hylkäsi jalkapallon 14-vuotiaana keskittyäkseen kehonrakennukseen. Vuonna 1967 hän voitti Mr Olympian kilpailun vasta 20-vuotiaana. Myöhemmin hän voitti saman kilpailun vielä kuusi kertaa. Kunnon Growth Hackerin tavoin hän käytti kaikkia sallittuja keinoja päästäkseen tavoitteeseensa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Growth Hacking on ketterää markkinointia, jossa mahdollisimman tehokkaalla budjetin käytöllä yritetään kasvattaa digitaalisen palvelun asiakasmäärääriä. Ketterä markkinointibudjetti käytetään perinteisten medioiden sijaan mm. analytiikkaan, sisältömarkkinointiin ja A/B-testaukseen. Maailmanmaineeseen nousseista startupeista esimerkiksi Dropbox, Twitter, Facebook ja AirBnB ovat kaikki hyviä esimerkkejä siitä, millaisia tuloksia Growth Hackingilla saa aikaan.

Reaktorkin on mukana Nordic Business Forumissa, meidät löytää osastolta 16. Kerromme, miten saat digitaalisen palvelusi lentämään Growth Hackingin keinoin. Halutessasi kerromme myös, mikä palvelu se sinun tapauksessasi pitäisi olla ja miten se kannattaisi tehdä. Henkisessä kasvussa auttaa johdon konsultoinnin tiimimme.

Kunnioitamme myös Arnoldin menestyksekästä uraa tarkkaan rajoitetulla “Arnold loves Pineapples” -kasseilla, jotka on suunnitellut reaktorilaisdesigner Jutta Kivilompolo. Tule hakemaan kassi ja nappaamaan selfie pahvi-Arnoldin kanssa.

p.s. Jos et pääse paikalle, ei hätää. Ota selfie Arskafy-palvelun avulla.

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.