Technology

Karpoksi kasvaminen kovassa käynnissä

June 26, 2013

Read time 1 min

Haudi! Kolmas kesätyöviikko käynnissä ja ollaan päästy kunnolla kiinni hommiin. Näiden viikkojen aikana on tullut opittua rutkasti uutta, tutustuttua työkavereihin rennoissa tunnelmissa, ja saatu asioita valmiiksikin:

Mä olen Tuija, ja tulin tänne suunnittelemaan käyttöliittymiä, eli paikallisin termein karpoilemaan. Hain tänne, koska mua kiinnosti ja viehätti Reaktorin tapa suunnitella käyttöliittymiä. Olen päässytkin oppimaan karpoilua oman mestarini Jannin johdolla, ja oppinut parissa päivässä enemmän kuin koulussa monen kurssin aikana mm. haastattelemisesta, käyttötapausten kirjoittamisesta, käyttöliittymien suunnittelusta ja simuloinnista. On hullua, kuinka eri tavalla jo katson esimerkiksi kaksi viikkoa sitten tekemiäni haastatteluita.

Kesä alkoi mehukkaasti, sillä päästiin suunnittelemaan Taste of Helsinkiin demoa, jota ohjataan Leap Motionilla, eli käsiä heiluttelemalla. On ollut absurdia suunnitella jotain näin uutta vuorovaikutustapaa, ja päästä kehittämään demo alusta loppuun. Tervetuloa siis kurkkaamaan, mitä ollaan loihdittu!

Rennoissa fiiliksissä on lähtenyt kesä käyntiin siis. En ole aiemmin ollut oman alan kesätöissä, joten tuntuu mielettömältä, että se reilu 500 työtuntia, mitä täällä teen, on myös omaksi hyväkseni. Joka päivä tallustelen kotiin vähän viisaampana ja jännäilen jo kovasti, mitä pääsen tekemään ensi viikolla tai loppukesästä. Palaamisiin!

-Tuija

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.