BW-Ravintolat ottaa käyttöön koko listan kattavat ruoan ja juoman tilausnapit

April 1, 2015

Read time 1 min

EDIT: Tämähän oli sitä aprillihuumoria. Hyvää tai huonoa, päätä sinä.

BW-Ravintolat ottaa käyttöön tilausnapit, joilla ruoan ja juoman tilaaminen onnistuu itsepalveluna. Ensimmäisenä pilottiravintolana toimii Gaijin.

Ruoan ja juoman tilaaminen ravintola Gaijinissa onnistuu tästä päivästä alkaen helposti: nappia painetaan lyhyinä ja pitkinä painalluksina. Esimerkiksi painallussarja “pitkä pitkä lyhyt” tuo pöytään Beef tartar Shizo & Truffle -annoksen. Annoksen kyytipoikana toimii erinomaisesti korealainen Hite-olut, jonka tilaaminen onnistuu painallussarjalla “lyhyt pitkä lyhyt”.

Nappien tarkoituksena on tehdä asiakaskokemuksesta unohtumaton. Myös uusille kohtaamisille tulee tilaa. “Nyt kun aikaa vapautuu tilausten vastaanottamisesta, tarjoilijat ehtivät keskustella asiakkaiden kanssa enemmän”, kommentoi keittiömestari Tomi Björck BW-Ravintoloista.

Samankaltainen tilausnappi on ollut testikäytössä helsinkiläisessä BrewDog-baarissa. Siellä napilla on kuitenkin voinut tilata vain yhtä olutta kerrallaan. Myös Amazon julkisti eilen oman Dash-nappinsa, jolla kodintarvikkeita voi tilata kotiin napin painalluksella. Nyt käyttöön otettava koko ruoka- ja juomalistan kattava nappi on kuitenkin tiettävästi ainutlaatuinen koko maailmassa.

Myöhemmin tarkoituksena on myös julkistaa mobiilisovellus, jolla tilaaminen on yhtä yksinkertaista kuin fyysiselläkin napilla. Painallussarjat toimivat täsmälleen samalla tavalla ja alustariippumattomasti myös sovelluksessa. Mobiilisovellus tulee saataville ainakin iOS-, Android- ja Windows Phone -alustoille.

Sign up for our newsletter

Get the latest from us in tech, business, design – and why not life.